Пошта Србије - Ђорђевић у посети породици Турковић

31.10.2021.

Ђорђевић у посети породици Турковић

В.д. директора Зоран Ђорђевић посетио је породицу Турковић, баку Ремку, старатељку малог Керима, чија је покојна мајка Алиса била запослена у ЈП ,,Пошта Србије”.

 

Након посете и топлог разговора, који је имао са баком и Керимом, директор Ђорђевић је изразио жељу да се обрати јавно: ,,Мада ЈП „Пошта Србије“ руководим непуних осам месеци, сматрам да је то ипак довољно дуг период да се и сам, с пуним правом, осетим као део, као пуноправни члан, наше велике и бројне породице – јер је моја основна импресија да је наше предузеће пре свега једна породица, а тек потом компанија од изузетног значаја за нашу државу. Породица која заједно дели све, и добро и зло, и заједно се труди да и своје личне животе, као и радне циљеве које има, оствари у највећем могућем обиму и капацитету.

Пракса коју сам увео – непосредне личне комуникације са запосленима – кроз редовне састанке и слушање њихових предлога и сугестија, али и примедби, једна је од облика заједничког рада, за који сам сигуран да не само да унапређује пословање, него нас и додатно зближава, омогућава нам да се боље разумемо и лакше заједнички остварујемо циљеве који су пред нас постављени.

Управо из тог разлога, оног искреног, људског саосећања, искрене бриге, посетио сам и породицу наше преминуле колегинице, иза које је остао њен малолетни син Керим, са жељом да тим гестом покажем да ћемо се, и као одговорна компанија, и ја као њен руководилац, потрудити да помогнемо у највећој могућој мери када је у питању будућност једног детета које припада нашој великој породици, породици запослених у ЈП „Пошта Србије”, и када се тиче његовог даљег школовања и евентуалног запослења потом.

Верујем да сви запослени деле моју жељу, као што верујем да је то једини начин на који се може, и мора, градити наше међусобно поверење и уважавање, уз које ћемо, заједно, сигуран сам, остварити и одличне пословне резултате”.