Пошта Србије - Земун добио још једну савремену пошту

15.11.2021.

Земун добио још једну савремену пошту

Нову пошту 11083 Београд 144 у Земуну отворио је данас Зоран Ђорђевић, вршилац дужности директора Поште Србије. За модерно опремљену пословницу са три аутоматизована шалтера, одабрана је веома фреквентна локација у улици Прве пруге 1, делу Земуна у коме је око 12.650 становника, скоро 5.000 домаћинстава и више од 970 правних лица. Отварању је присуствовао и председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић.

„Нашу мрежу пословница ширимо свуда где постоји потреба и захтеви корисника, у мањим срединама, као и у великим градовима и општинама које се попут Земуна убрзано шире и развијају. Приоритет нам је да нови имиџ компаније изградимо у свим сегментима, подизањем квалитета услуга, уређењем, реконструкцијом и модернизацијом свих пословница и технолошких возила, паралелно са даљим улагањима у нове услуге. Део овог захтевног посла обављамо у партнерству са локалним самоуправама, са којима креирамо бољи амбијент за живот грађана, као и са предузетницима, правним и физичким лицима, којима нудимо како повољне и квалитетне услуге, тако и атрактивну могућност сарадње кроз пројекат отварања уговорних пошта или шалтера, чиме могу обезбедити додатни приход или решити питање запослења”, рекао је директор Зоран Ђорђевић.

Нова земунска пошта 11083 Београд 144 обавља пријем, испоруку и доставу пошиљака, поштанско-финансијске и услуге мењачких послова. Радно време поште је од 8 до 19 часова радним данима и суботом од 8 до 15 часова. У Земуну је укупно 17 пошта на располагању корисницима.