Пошта Србије - Бадњи дан обележен у кругу Поштине породице

6.1.2022.

Бадњи дан обележен у кругу Поштине породице

Бадњи дан обележен је у Пошти Србије у највећем и најважнијем технолошком објекту за прераду поштанских пошиљака, у Регионалном поштанско-логистичком центру Београд у Угриновачкој у Земуну, који је будући „жила-куцавица” целог поштанско-логистичког система, одабран за место данашње свечаности.

 

Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, и пословодство Предузећа, дан проводе радно и свечано, одржавањем колегијума Предузећа, као и у дружењу и разговору са запосленима Поштанског центра Београд, а испоштовани су и православни обичаји на овај дан, уношење и паљење бадњака и празнична посна трпеза.

У прошлој години Пошта Србије пружила је 360.251.359 услуга, писмоносних, пакетских, експрес и поштанско-финансијских услуга, од чега је више од 259.069.000 писмоносних услуга, преко 85.245.800 поштанско-финансијских услуга, као и више од 14.983.300 експрес услуга, пружених у захтевнијим и краћим роковима, а које бележе стални раст. 

Директор Ђорђевић захвалио је пословодству и запосленима на уложеном труду и изузетном ангажовању које је омогућило остваривање ових резултата, пожелевши свима срећу, здравље и напредак.

„У нову годину улазимо амбициозно – са жељом да будемо још успешнији и да будемо лидери, јер то хоћемо и то нам припада. То је могуће само уколико заједно радимо на томе, а будући да нашу велику породицу чине вредни и марљиви људи, као и да имамо безусловну подршку Владе Републике Србије, убеђен сам да ћемо то и остварити”, изјавио је Ђорђевић.