Пошта Србије - Слање телеграма омогућено и за постпејд кориснике Телекома Србија

22.12.2021.

Слање телеграма омогућено и за постпејд кориснике Телекома Србија

Пошта Србије и Телеком Србија, омогућили су од данас још једну новину за услугу слања телеграма у Србији. Постпејд корисници Телекома Србија могу од сада послати телеграм позивањем броја 1961 са мобилног телефона, а услуга ће се тарифирати преко рачуна код мобилног оператора МТС. Планирано је да овај сервис у наредном периоду буде омогућен и за кориснике мобилних оператора Теленор Србија и А1 Србија.

Слање телеграма и даље је могуће позивањем броја 1961 са свих фиксних бројева код оператора Телеком Србија, или непосредно на шалтерима свих пошта у Србији.

Пошта Србије креирала је и недавно пустила у оптицај у унутрашњем саобраћају нових 25 луксузних телеграма модерног дизајна, како би на најлепши начин преносили жеље и поруке поводом радосних догађаја – рођења, рођендана или венчања, новогодишњих, божићних и ускршњих празника, породичне славе, као и изјаве саучешћа. На новом дизајну радили су признати дизајнери и фотографи, међу којима су и браћа Замуровић, светски познати сток фотографи из Зрењанина.

Дизајн нових телеграма доступан је на корпоративном сајту Поште Србије, на линку https://www.posta.rs/cir/stanovnistvo/usluga.aspx?usluga=postanske-usluge/telegram-srbija/slanje-telegrama-u-srbiji&strana=luksuzni-telegrami, уз могућност електронског праћења телеграма нa https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-telegrama.aspx.