Info - Servisne informacije

JP „Pošta Srbije” Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije, koja će se održati dana 22.12.2022. godine. Predmet prodaje putem licitacije su putnička i teretna vozila.

Licitacija se realizuje kao prodaja vozila u dve grupe vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju dvema oraganizacionim celinama:  Užice i Čačak. Vozila koja su predmet licitacije, kao i svi neophodni podaci u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.

Nova pošta 12107 Požarevac otvorena je danas na adresi Požarevački partizanski odred broj 75.

Pošta pruža usluge uplate i isplate novca i prijema pošiljaka, u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 7 do 14 časova.

 

Pošta 11146 Beograd 46 na Beogradskom sajmu, otvorena je svim danima tokom trajanja Međunarodnog sajma nameštaja, od 8. do 13. novembra. Pošta će raditi i u petak 11. novembra, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Do 13. novembra, radno vreme pošte je od 8 do 20 časova, a Poštinog punkta, na platou na ulazu u Halu 1a, od 10 do 20 časova. Na obe lokacije pružaju se usluge uplate i isplate novca, prijema pošiljaka i menjačkih poslova.

 

Na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, u petak 11. novembra 2022. godine, radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i u svim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 61 pošta u Srbiji.

U Beogradu, Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, rade uobičajeno non-stop. Radiće i druge dežurne pošte i pošte u tržnim centrima.

U Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, dežuraće pošte u tržnim centrima. Radiće i pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Dežuraju i pošte u Boru, Valjevu, Jagodini, Kikindi, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu i Nišu, kao i u Pančevu, Požarevcu, Smederevu, Užicu, Prijepolju, Čačku, Ivanjici i na Zlatiboru.

Pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno 24/7.

Listu dežurnih pošta sa radnim vremenima možete videti OVDE.

Pošta 19302 Negotin otpočela je sa radom na gradskoj pijaci u Negotinu, ulica Dobropoljska 12. Na dva automatizovana šaltera, pruža usluge uplate i isplate novca i prijema pošiljaka.

Radno vreme pošte je: ponedeljak, utorak, sreda, petak i subota – od 7.30 do 14 časova, četvrtkom od 7.30 do 12 časova.