Poštanska marka obeležava jubilej pobede nad fašizmom

8.5.2020.

Poštanska marka obeležava jubilej pobede nad fašizmom

Pošta Srbije pustiće u promet 9. maja prigodno izdanje poštanskih maraka „75 godina od pobede nad fašizmom 9. maj – Dan pobede (1945–2020)”, u čast obeležavanja ovog važnog jubileja i kao podsećanje na doprinos Srbije u pobedi nad fašizmom i ogromne žrtve koje je u toj borbi podnela.

Pošta Srbije je omiljeni domaći brend

6.3.2020.

Pošta Srbije je omiljeni domaći brend

Pošta Srbije je omiljeni domaći brend po mišljenju potrošača i dobitnik prestižnog domaćeg priznanja – Moj izbor za 2020. godinu. Na osnovu rezultata istraživanja, koje je sprovelo Udruženje Moja Srbija, Pošta Srbije je osvojila najviše glasova potrošača u kategoriji Transport, na osnovu čega je postala dobitnik ovog prestižnog priznanja.

Poštanska marka u čast Mome Kapora

3.3.2020.

Poštanska marka u čast Mome Kapora

Pošta Srbije pustila je danas u opticaj prigodno izdanje poštanskih maraka „Znamenite srpske ličnosti” posvećeno istaknutom slikaru, književniku i novinaru Momčilu Momi Kaporu, a u PTT muzeju u Beogradu održana je promocija poštanske marke na kojoj se nalazi čuveni „Autoportret” Mome Kapora.

Poštanske marke povodom 180 godina Pošte Srbije

26.2.2020.

Poštanske marke povodom 180 godina Pošte Srbije

Pošta Srbije će 27. februara pustiti u opticaj prigodno izdanje poštanskih maraka – „180 godina Pošte Srbije”.  Motiv na ovom filatelističkom izdanju je zgrada „glavne pošte“ u Takovskoj ulici u Beogradu, koja je vremenom postala simbol ovog najstarijeg javnog preduzeća.

Pošta Srbije dobila Zlatni sertifikat

21.2.2020.

Pošta Srbije dobila Zlatni sertifikat

Međunarodni biro Svetskog poštanskog saveza (SPS) dodelio je Pošti Srbije zlatni A sertifikat za upravljanje kvalitetom u međunarodnom poštanskom saobraćaju, čime se potvrđuje da Pošta Srbije u svemu ispunjava najviše međunarodne standarde i propise u obavljanju međunarodnog poštanskog saobraćaja, odnosno, da se prijem, prerada, prenos i uručenje poštanskih pošiljaka u međunarodnom poštanskom saobraćaju pruža strogo u skladu sa definisanim aktima i po najvišim standardima Svetskog poštanskog saveza.