Postshop - O usluzi

Post-šop – poštanska prodavnica

Naš cilj je da Vam sve korisne i praktične stvari uvek budu pri ruci.

XXX

Veliki deo asortimana Post-šopa kreiran je u skladu sa specifičnim sezonskim potrebama kupaca.

Koverte, poštanske marke, razglednice i čestitke, suveniri, mape grada, obrasci, ambalaža, kućni poštanski sandučići, brojevi za mobilne telefone, ino-call kartice za međunarodne pozive, kancelarijski materijal, gift i školski program, igračke, obrazovna literatura, beletristika, ali i telefonski aparati i tehnički uređaji – u Post-šopu je sve na jednom mestu.

U specijalizovanim Post-šop prodavnicama i većim poštama, od sada se mogu kupiti i zaštitne maske.

Кod nas možete uplatiti dopune za sve mobilne operatere.

Raznovrsnost ponude zavisi od veličine prodajnog mesta.

Prodaja šire palete proizvoda organizovana je na 32 specijalizovana Post-šop prodajna mesta, dok se u 200 većih pošta prodaju posebno izabrani artikli iz asortimana.

Post-šop specijalizovane poštanske prodavnice

Određene proizvode iz Post-šop asortimana možete kupiti i na obeleženim prodajnim šalterima u svim Poštama u Srbiji.

Specijalne porudžbine

Pozovite 011 3607 545 i poručite veće količine artikala, poput sandučića, koverata, paketske ambalaže ili nekog drugog proizvoda, koji su Vam neophodni u svakodnevnoj organizaciji i radu. Garantujemo kratak rok isporuke u pošti koju odaberete.

Sezonske akcije

U susret Novogodišnjim i Božićnim praznicima, obradujte svoje najmilije prigodnim poklonom iz našeg prodajnog asortimana „Praznici nam stižu“.

Praznični gift program koji smo spremili za vas u preko 50 pošta, učiniće da vaš poklon već na prvi pogled izmami osmeh.

Vratite se tradiciji i svojim dragim prijateljima čestitajte i poželite srećne praznike, uz neki od mnogobrojnih prigodnih motiva iz naše palete novogodišnjih i božićnih čestitki.

Lepe, zanimljive, edukativne i prigodne poklone, iz našeg novogodišnjeg Kataloga, možete pronaći u nekom od 32 specijalizovana Post-šop prodajna mesta, kao i u većim poštama u Srbiji.

Pored proizvoda iz kataloga na našim prodajnim mestima možete pronaći još puno lepih i prigodnih poklona, kao što su Božićna parica, igračke i knjige za decu, knjige za odrasle, rokovnike i slične proizvode koji mogu da budu lep poklona za vaše najmilije.

Post-šop novogodišnji katalog

Trudimo se da tokom cele godine redovno pratimo sezonske potrebe kupaca i obradujemo Vas pristupačnim akcijskim cenama. „Škola zove!”, „Napravi svoj paketić” i „Dobra cena” samo su neke akcije u okviru Post-šop ponude.

Pogledajte najnovije kataloge i informišite se o akcijama u toku.

Pišite nam, pozovite telefonom ili dođite u najbližu poštu da razgovaramo. Sugerišite sve što Vam je neophodno, a nedostaje u našoj ponudi.

Važno nam je šta mislite.

Povezane usluge i informacije