Info - Servisne informacije

Ugovorna pošta 35245 Buljane otpočela je sa radom na adresi Kralja Petra Prvog 9, u Buljanu, opština Paraćin. Na istoj lokaciji do sada je funkcionisao korporativni šalter pošte 35254 Popovac.

Dostavna pošta, sa jednim automatizovanim šalterom i jednim dostavnim rejonom, pruža usluge uplate i isplate novca i prijema i dostave pošiljaka.

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 8 do 12 časova.

Nova pošta opsluživaće stanovnike Buljana i Šaludovca, sa oko 1.700 stanovnika u 505 domaćinstava. Najbliža joj je pošta 35254 Popovac, na udaljenosti 3,65 kilometara.

 

JP „Pošta Srbije” Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije, koja će se održati dana 28.12.2022. godine. Predmet prodaje putem licitacije su putnička i teretna vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju organizacionoj celini Niš. Vozila koja su predmet licitacije, kao i svi neophodni podaci u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.

JP „Pošta Srbije” Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije, koja će se održati dana 22.12.2022. godine. Predmet prodaje putem licitacije su putnička i teretna vozila.

Licitacija se realizuje kao prodaja vozila u dve grupe vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju dvema oraganizacionim celinama:  Užice i Čačak. Vozila koja su predmet licitacije, kao i svi neophodni podaci u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.

Nova pošta 12107 Požarevac otvorena je danas na adresi Požarevački partizanski odred broj 75.

Pošta pruža usluge uplate i isplate novca i prijema pošiljaka, u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 7 do 14 časova.

 

Pošta 11146 Beograd 46 na Beogradskom sajmu, otvorena je svim danima tokom trajanja Međunarodnog sajma nameštaja, od 8. do 13. novembra. Pošta će raditi i u petak 11. novembra, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Do 13. novembra, radno vreme pošte je od 8 do 20 časova, a Poštinog punkta, na platou na ulazu u Halu 1a, od 10 do 20 časova. Na obe lokacije pružaju se usluge uplate i isplate novca, prijema pošiljaka i menjačkih poslova.