Info - Servisne informacije

Tokom državnog praznika – Nova godina, 1–3. januara, kao i na verski praznik Božić, 7. januara, radiće dežurne pošte. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće neizmenjeno – non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim prelazima.

U nedelju 1. januara i u subotu 7. januara, dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, i pošte na graničnim prelazima. Pored navedenih, u subotu 7. januara, dežuraće još tri pošte u Beogradu.

U ponedeljak 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u „Roda“ objektima u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i Šapcu, pošte u turističkim centrima – na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte.

U utorak 3. januara radiće 70 dežurnih pošta u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

U subotu 31. decembra i u petak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno – do 17 časova. Pošta 11161 Beograd 16 u Bulevaru Vudroa Vilsona bb, u „Zimskoj bajci“, 31. decembra radi od 12 do 19 časova, a otvorena je i 1–3. januara od 12 do 22:30.

Spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika možete videti OVDE.

Ugovorna pošta 35245 Buljane otpočela je sa radom na adresi Kralja Petra Prvog 9, u Buljanu, opština Paraćin. Na istoj lokaciji do sada je funkcionisao korporativni šalter pošte 35254 Popovac.

Dostavna pošta, sa jednim automatizovanim šalterom i jednim dostavnim rejonom, pruža usluge uplate i isplate novca i prijema i dostave pošiljaka.

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 8 do 12 časova.

Nova pošta opsluživaće stanovnike Buljana i Šaludovca, sa oko 1.700 stanovnika u 505 domaćinstava. Najbliža joj je pošta 35254 Popovac, na udaljenosti 3,65 kilometara.

 

JP „Pošta Srbije” Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije, koja će se održati dana 28.12.2022. godine. Predmet prodaje putem licitacije su putnička i teretna vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju organizacionoj celini Niš. Vozila koja su predmet licitacije, kao i svi neophodni podaci u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.

JP „Pošta Srbije” Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije, koja će se održati dana 22.12.2022. godine. Predmet prodaje putem licitacije su putnička i teretna vozila.

Licitacija se realizuje kao prodaja vozila u dve grupe vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju dvema oraganizacionim celinama:  Užice i Čačak. Vozila koja su predmet licitacije, kao i svi neophodni podaci u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.

Nova pošta 12107 Požarevac otvorena je danas na adresi Požarevački partizanski odred broj 75.

Pošta pruža usluge uplate i isplate novca i prijema pošiljaka, u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 7 do 14 časova.