Info - Servisne informacije

Ažuran spisak destinacija za koje Pošta Srbije vrši otpremu poštanskih pošiljaka u međunarodnom poštanskom saobraćaju možete pogledati ovde.

Ugovorna pošta 14111 Valjevo otpočela je sa radom na adresi Oca Justina 6. Na dva šaltera pošta pruža usluge platnog prometa i prijem pošiljaka, dok izdvojeni šalter pošte 14111 Valjevo pruža usluge platnog prometa na adresi Vlade Danilovića 13.

Radno vreme pošte 14111 Valjevo je radnim danima od 8 do 17 časova, subotom od 8 do 12 časova.

Radno vreme izdvojenog šaltera je radnim danima od 8 do 16 časova, subotom od 8 do 12 časova.

Tokom državnog praznika – Nova godina, 1–3. januara, kao i na verski praznik Božić, 7. januara, radiće dežurne pošte. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće neizmenjeno – non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim prelazima.

U nedelju 1. januara i u subotu 7. januara, dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, i pošte na graničnim prelazima. Pored navedenih, u subotu 7. januara, dežuraće još tri pošte u Beogradu.

U ponedeljak 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u „Roda“ objektima u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i Šapcu, pošte u turističkim centrima – na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte.

U utorak 3. januara radiće 70 dežurnih pošta u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

U subotu 31. decembra i u petak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno – do 17 časova. Pošta 11161 Beograd 16 u Bulevaru Vudroa Vilsona bb, u „Zimskoj bajci“, 31. decembra radi od 12 do 19 časova, a otvorena je i 1–3. januara od 12 do 22:30.

Spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika možete videti OVDE.

Ugovorna pošta 35245 Buljane otpočela je sa radom na adresi Kralja Petra Prvog 9, u Buljanu, opština Paraćin. Na istoj lokaciji do sada je funkcionisao korporativni šalter pošte 35254 Popovac.

Dostavna pošta, sa jednim automatizovanim šalterom i jednim dostavnim rejonom, pruža usluge uplate i isplate novca i prijema i dostave pošiljaka.

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 8 do 12 časova.

Nova pošta opsluživaće stanovnike Buljana i Šaludovca, sa oko 1.700 stanovnika u 505 domaćinstava. Najbliža joj je pošta 35254 Popovac, na udaljenosti 3,65 kilometara.

 

JP „Pošta Srbije” Beograd, objavljuje prodaju rashodovanih vozila putem javne licitacije, koja će se održati dana 28.12.2022. godine. Predmet prodaje putem licitacije su putnička i teretna vozila. Za prodaju u zakazanom terminu predviđena su vozila koja pripadaju organizacionoj celini Niš. Vozila koja su predmet licitacije, kao i svi neophodni podaci u vezi sa licitacijom, mogu se pogledati na internet stranici vozila.posta.rs/vozila/.