Info - Servisne informacije

Pošta 26335 Gudurica otpočela je sa radom u novim poslovnim prostorijama i na novoj adresi Nušićeva 8 u Gudurici.

Pošta pruža usluge novčanog poslovanja, prijema, isporuke i dostave pošiljaka, u radnom vremenu od 7 do 14 časova radnim danima.    

Ugovorna pošta 32303 Brđani otvorena je u naselju Brđani na adresi Despotovačka broj 102.

Pošta 32303 Brđani pruža usluge uplate i isplate novca i prijema i dostave pošiljaka, u radnom vremenu od 8 do 13 časova radnim danima.

Povodom nastupajućeg verskog praznika Božić, obaveštavamo korisnike da će neradni dani biti 7. i 8. januar 2024. godine, kada će raditi dežurne pošte. Oba dana praznika, pošte na graničnim prelazima Batrovci, Šid, Čukarka i Horgoš, kao i na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak radiće neprekidno, kao i beogradska Glavna pošte u Takovskoj 2.

Na Božić, u nedelju 7. januara, pored beogradske Glavne pošte, dežuraće pošta u Bulevaru Vudroa Vilsona bb („Zimska bajka”) i pošta na aerodromu Nikola Tesla. Izuzev pošte na graničnom prelazu Sremska Rača, radiće pošte na svim administrativnim i graničnim prelazima.

Drugog dana Božića, u ponedeljak 8. januara, biće otvoreno 68 pošta u celoj zemlji, u Beogradu i svim većim gradovima i turističkim centrima. Radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu, Somboru i Apatinu, u „Roda” objektima u Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte na Zlatiboru i Kopaoniku i na graničnim i administrativnim prelazima, i druge dežurne pošte.

U subotu 6. januara 2024. godine, pošte sa celodnevnim radnim vremenom subotom radiće skraćeno do 17 časova. Pošta 11161 Beograd 16, u ulici Bulevar Vudroa Vilsona bb (Zimska bajka), 6. januara, radiće u vremenu od 13 do 20.30 časova.

Spisak pošta koje će dežurati tokom božićnih praznika, pogledajte ovde.

 

Pošta 22260 Šid na graničnom prelazu Šid, u ponedeljak 1. januara 2024. godine, dežuraće od 19 do 24 časa. U utorak 2. januara i na Božić, u nedelju 7. januara, pošta 22260 Šid biće otvorena non-stop.

Na državni praznik – Nova godina, 1–2. januara, i na verski praznik Božić, 7. januara 2024. godine, radiće dežurne pošte. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošte na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Čukarka i administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, radiće non-stop.

U ponedeljak 1. januara i u nedelju 7. januara, u Beogradu dežuraće Glavna pošta, pošta u Bulevaru Vudroa Vilsona bb („Zimska bajka”) i pošta na aerodromu Nikola Tesla. Izuzev pošte na graničnom prelazu Sremska Rača, radiće pošte na svim administrativnim i graničnim prelazima.  

U utorak 2. januara, biće otvorene 64 pošte u celoj zemlji, u Beogradu i svim većim gradovima i turističkim centrima. Radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu, Somboru i Apatinu, u „Roda” objektima u Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte na Zlatiboru i Kopaoniku i na graničnim i administrativnim prelazima, i druge dežurne pošte.

U nedelju 31. decembra i u subotu 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno, do 17 časova. Pošta 11161 Beograd 16 u Bulevaru Vudroa Vilsona bb „Zimska bajka”, 31. decembra, radiće od 13 do 19 časova.

Spisak svih pošta koje će raditi tokom predstojećih praznika, sa radnim vremenima, pogledajte ovde.