Info - Servisne informacije

Od Svetskog poštanskog saveza obavešteni smo da je zbog snežne oluje privremeno prekinut poštanski saobraćaj sa Irskom, a poštanski saobraćaj u Velikoj Britaniji se obavlja otežano. Zbog toga se privremeno obustavlja prijem poštanskih pošiljaka za Irsku, a u Velikoj Britaniji može doći do kašnjenja pri uručenju poštanskih pošiljaka.

Takođe, do 19. marta privremeno se prekida poštanski saobraćaj sa Bolivijom zbog preuzimanja nadležnosti nad obavljanjem poštanskih usluga od strane drugog poštanskog operatora.

Usled toga, privremeno se obustavlja prijem poštanskih pošiljaka za Boliviju.

U Beogradu će biti dežurne pošte u Takovskoj 2 (non stop), u Savskoj 2 (od 8 do 15 časova), na Šumadijskom trgu 2a (od 8 do 15 časova), u Ulici pilota Mihajla Petrovića 8-12 (od 8 do 15 časova), u „Univereksportu” u Nehruovoj 68b (od 8 do 20 časova), u TC „Novi Merkator” u Bulevaru umetnosti 4-6 (od 8 do 19 časova), u TC „Stadion šoping centar” u Zaplanjskoj 32 (od 8 do 19 časova), u TC „Big fešn” u Višnjičkoj 84 (od 9 do 19 časova), u „Imo centru” u Gandijevoj 21 (od 8 do 19 časova) i u Glavnoj 8 u Zemunu (od 8 do 15 časova).

U Novom Sadu će raditi šest pošta: Temerinski put 50 (od 8 do 20.30 časova), Teodora Mandića 23 (od 7 do 20 časova), Futoški put 93/c (od 7 do 20 časova), Bajči Žilinskog 4 (od 7 do 20 časova), Balzakova 59 (od 7 do 20 časova) i dr Svetislava Kasapinovića 10-14 (od 7 do 20 časova).

Dežuraće i po dve pošte u Subotici, Zrenjaninu, Kragujevcu, Nišu i Pančevu, kao i po jedna pošta u Boru, Valjevu, Vranju, Zaječaru, Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Aranđelovcu, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu, Temerinu, Bačkoj Palanci, Kaću, Vršcu, Pirotu, Požarevcu, Prokuplju, Smederevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Prijepolju, Čačku, Šapcu, Loznici i na Zlatiboru.

Kao i uvek, biće otvorene i jedinice poštanske mreže na graničnim prelazima.

Danas je počela sa radom još jedna pošta u Beogradu – u Ulici Vojislava Ilića 69.

Na četiri šaltera su dostupni svi klasični i savremeni poštanski i platni servisi, najvišeg kvaliteta po najnižim cenama – od 8 do 19 časova od ponedeljka do petka, a subotom od 8 do 15 sati.

Nova prijemno-isporučna pošta doprineće podizanju kvaliteta usluga na Vračaru i Zvezdari i značiće pristupačnije servise za oko 9.000 stanovnika ili više od 3.300 domaćinstava ovog dela glavnog grada, kao i za gravitirajućih 400 pravnih lica.

Tokom vikenda pošta u Tržnom centru „Stadion” na Voždovcu (Zaplanjska 32), neće raditi zbog selidbe u novi poslovni prostor, uslovljene proširenjem uslužnih kapaciteta.

Ova jedinica poštanske mreže premešta se iz prizemlja na nivo minus dva pomenutog šoping mola, tako da će biti pristupačnija korisnicima. Od 25. septembra, u novom ambijentu, sve poštanske i platne usluge pružaće se na ukupno četiri šaltera.

Pošta u TC „Stadion” radiće od ponedeljka do subote od 8 do 19 časova, a nedeljom od 10 do 17 časova.

Danas je otvorena pošta u elitnom novobeogradskom naselju „Belvil”, u blizini tržnog centra „Delta siti”, na adresi Bulevar Crvene armije 11g.

Četiri šaltera biće na usluzi korisnicima za sve klasične i savremene poštanske i platne servise radnim danima od 8 do 19, a subotom od 8 do 15 časova.

Nova pošta je prijemo-isporučnog tipa i opsluživaće oko 7.500 stanovnika ili 3.150 domaćinstava Novog Beograda. U isto vreme značiće i lakše poslovanje za oko 1.400 pravnih lica koja imaju sedište u ovom delu prestonice.