Info - Servisne informacije

Regionalna radna jedinica „Kraljevo, Čačak” objavljuje javnu prodaju neisporučivih pošiljaka koja će se organizovati 12.06.2020. godine od 11 do 14 časova u prostorijama bivšeg Depoa, u dvorištu pošte 36101 Kraljevo 1, ulica Cara Lazara br. 37, Kraljevo.

Pošta Srbije  ponovo je uspostavila međunarodni poštanski saobraćaj za sledeće destinacije: Vijetnam, Saudijsku Arabiju, Singapur, Liban, Kazahstan, Maroko, Maleziju, Gruziju, Tunis i Južnoafričku Republiku.

Ažuriran spisak destinacija možete pogledati ovde.

Korisnicima je na raspolaganju stimulativni kurs za zamenu evra u dinare. Spisak pošta koje obavljaju menjačke poslove možete pogledati ovde.

Pošta Srbije je uspostavila međunarodni poštanski saobraćaj sa Moldavijom, dok je za Makao, specijalnu administrativnu oblast Narodne Republike Kine, uspostavljena otprema pismonosnih pošiljaka.

Obustavljena je otprema svih vrsta poštanskih pošiljaka prema Južnoafričkoj Republici i Malaviju.

Ažuran spisak destinacija za koje Pošta Srbije vrši otpremu poštanskih pošiljaka možete pogledati ovde.

Pošte rade u redovnom režimu, kao i pre vanrednog stanja.

U svim poštama u dane isplate penzija pojačaće se kapaciteti, a  poslednja dva sata rada pošta biće organizovana isključivo za isplatu penzija korisnicima starijim od 65 godina.

U subotu, 9. maja, u poštama, termin za isplatu penzija korisnicima starijim od 65 godina je u periodu od 13 do 15 časova, osim manjih pošta u kojima je termin organizovan ranije - poslednja dva časa rada pošte.