Info - Servisne informacije

Od 7. septembra pošta 11120 Beograd 35 ponovo radi na staroj adresi – Kraljice Marije broj 3. Radno vreme pošte je radnim danim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 15 časova.

U adaptiranom poslovnom prostoru, na 8 šalterskih mesta korisnicima su na raspolaganju različite usluge: prijem i isporuka pošiljaka, usluge platnog prometa i menjačkih poslova, usluga Post-eksport, marketinške usluge i drugo.

Pošta Srbije ponovo je uspostavila međunarodni poštanski saobraćaj sa Kenijom, tako da sada otprema pošiljke ka 78 zemalja.

Podsećamo da, usled ograničenog avio-saobraćaja kao posledice mera koje se na globalnom nivou sprovode u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-CoV-2, međunarodni poštanski saobraćaj otežano funkcioniše u celom svetu.

Zbog ograničenja u transportu pošiljaka, kao i organizacije rada pojedinačnih poštanskih operatora, moguća su kašnjenja ili obustave u poštanskom saobraćaju prema pojedinim zemljama.

Spisak zemalja u koje je moguće slati poštanske pošiljke

Zbog radova na adaptaciji privremeno je zatvorena pošta 11120 Beograd 35 (ul. Kraljice Marije 3).

Usluge platnog prometa korisnici mogu da obave u poštama u neposrednom okruženju: 11101 Beograd 1 (Takovska 2), 11111 Beograd 17 (Bulevar kralja Aleksandra 84), 11116 Beograd 28 (Ruzveltova 29), 11108 Beograd 12 (Bulevar despota Stefana 68A), 11109 Beograd 14 (Bulevar kralja Aleksandra 121) i na izdvojenim šalterima u Opštini Palilula (Takovska 12) i Opštini Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77).

Pošta Srbije ponovo je uspostavila međunarodni poštanski saobraćaj sa Jermenijom, Senegalom i Urugvajem. U skladu sa aktuelnim mogućnostima prenosa i dostave pošiljaka, Pošta otprema pošiljke ka 77 zemalja.

Podsećamo da, usled ograničenog avio saobraćaja, kao posledice mera koje se na globalnom nivou sprovode u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-CoV-2, međunarodni poštanski saobraćaj otežano funkcioniše u celom svetu. Zbog ograničenja u transportu pošiljaka, kao i organizacije rada pojedinačnih poštanskih operatora, moguća su kašnjenja ili obustave u poštanskom saobraćaju prema pojedinim zemljama.

Spisak zemalja u koje je moguće slati poštanske pošiljke

PJ „Požarevac”  objavljuje oglas o javnoj prodaji robe sadržane u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, koja će biti održana 05.08.2020. godine sa početkom od 11.00 časova, u prostorijama Područne jedinice „Požarevac”, ulica Jovana Šerbanovića br. 3, Požarevac. Spisak robe možete pogledati ovde