Info - Servisne informacije

Danas su korisnicima poštanskih i platnih usluga otvorena vrata renovirane poslovnice u Kaluđerici. Pošta na adresi Kralja Petra Prvog 7a opslužuje oko 27.000 stanovnika ili 7.300 domaćinstava, kao i više od 1.800 pravnih lica koja posluju u ovom naselju opštine Grocka.

U moderno opremljenom i komfornijem prostoru, na četiri šaltera, korisnici mogu da dobiju sve vrste klasičnih i savremenih usluga radnim danima od 8 do 19 časova, a subotom od 8 do 14 časova.

Pošta 11130 Kaluđerica je zadužena i za dostavu u ovom delu Beograda, koja je organizovana kroz deset dostavnih rejona i dva rejona specijalizovane dostave.

Otvaranje renovirane pošte u Kaluđerici još jedan je dokaz posvećenosti Pošte Srbije ne samo da širi svoju poslovnu mrežu već i da konstantno poboljšava njen kvalitet, prateći potrebe i korisnika i zaposlenih.

Od Svetskog poštanskog saveza obavešteni smo da se prekid poštanskog saobraćaja sa Bolivijom nastavlja do 31. marta 2018. godine.

Danas je otvorena pošta u Tržnom centru „Aviv park”, u Ulici Živka Davidovića 86 na Zvezdari.

Nova jedinica poštanske mreže prijemno-isporučnog je tipa i u njoj korisnici na tri šaltera mogu dobiti sve poštanske i platne usluge.

Radno vreme pošte 11055 Beograd 153 je od ponedeljka do subote od 8 do 19 časova.

Osim za posetioce Tržnog centra „Aviv park”, nova poslovnica Pošte Srbije doprineće podizanju kvaliteta usluga i značiće pristupačnije servise za oko 12.000 stanovnika i 770 pravnih lica ovog dela Zvezdare.

Od Svetskog poštanskog saveza obavešteni smo da je, nakon poremećaja zbog snežne oluje, ponovo normalizovan poštanski saobraćaj u Velikoj Britaniji.

Od Svetskog poštanskog saveza obavešteni smo da je u Irskoj ponovo uspostavljen poštanski saobraćaj.
Ponovo se primaju sve vrste poštanskih pošiljaka za Irsku.