Info - Servisne informacije

Isplata penzija za oktobar 2021. godine za korisnike iz kategorije zaposlenih, počinje u sredu 10. novembra: za korisnike koji penziju primaju preko tekućih računa, za korisnike kojima se isplata penzija vrši putem naloga za isplatu dostavom na kućne adrese ili na šalterima pošta, kao i za korisnike kojima se isplata penzija vrši putem naloga za isplatu sa tekućih računa dostavom na kućne adrese ili na šalterima pošta.

U četvrtak 11. novembra 2021. godine, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i drugim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 39 pošta u Srbiji.

U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla, koje će raditi uobičajeno – non-stop, radiće i pošte u tržnim centrima i druge dežurne pošte.

Dežuraće i pošte u Zrenjaninu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Šapcu i na Zlatiboru.

Po neizmenjenom radnom vremenu, radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop, osim pošte na Graničnom prelazu Čukarka, koja radi od 7 do 18.30 časova.

Spisak pošta koje će dežurati tokom praznika možete videti ovde.

Od ponedeljka 8. novembra 2021. godine, za više od 150 najvećih pošta u Srbiji produžava se radno vreme sa korisnicima tokom radnih dana, od ponedeljka do petka. Umesto do 19, ove pošte će ubuduće raditi do 20 časova radnim danima. Tokom vikenda i praznika pošte koje su u te dane radile do 19 časova ubuduće će raditi do 20 časova.

Pregled svih pošta koje će od ponedeljka raditi duže, možete pogledati ovde.

JP „Pošta Srbije“, Beograd, objavljuje prodaju havarisanih, polovnih i rashodovanih vozila putem javne licitacije, u periodu od 8.11. - 22.11.2021. godine. Sve neophodne podatke u vezi sa licitacijom i vozilima koja su predmet licitacije, možete pogledati ovde.

Izdvojeni korporativni šalteri pošte 26340 Bela Crkva počeli su sa radom u naselju Banatska Subotica, na adresi Svetosavska 17, i u naselju Kajtasovo, u ulici Maršala Tita 45. Izdvojeni šalteri pružaju usluge uplate i isplate novca i prijema pošiljaka.

Radno vreme šaltera u Banatskoj Subotici je utorkom od 8 do 14 časova, a u Kajtasovu četvrtkom od 8 do 14 časova.