Info - Servisne informacije

Pošta 17540 Bosilegrad, u ulici Georgi Dimitrova 65, renovirana je i otvorena 20. novembra. Pored usluga prijema, isporuke i dostave pošiljaka, novčanog poslovanja, menjačkih poslova, prodaje akcija i transfera novca Western Union, građanima je sada 24 sata dostupan i bankomat.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 14.30 časova, a subotom od 8 do 12.30 časova.

U pošti 17540 Bosilegrad na posebnim šalterima poslovaće i Telekom Srbija, Banka Poštanska štedionica i kompanija Dunav osiguranje, a.d.o. Beograd.

 

Novi izdvojeni šalter pošte 11420 Smederevska Palanka 1, na adresi Vuka Karadžića 25, u okviru poslovnog prostora namenjenog pružanju usluga građanima u SO Smederevska Palanka, počinje sa radom u četvrtak 18. novembra.

Izdvojeni šalter obavlja usluge platnog prometa – uplate i isplate, prijem pismonosnih pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom poštanskom saobraćaju, prodaju vrednosnica i komisione robe.

Radno vreme šaltera je od 8 do 15 časova radnim danima.

Nova pošta 11083 Beograd 144, na adresi Prve pruge 1 u Zemunu, počela je sa radom u ponedeljak 15. novembra. Pošta obavlja prijem, isporuku i dostavu pošiljaka, usluge novčanog poslovanja i menjačkih poslova.

Radno vreme je od 8 do 19 časova radnim danima, a subotom od 8 do 15 časova.

Isplata penzija za oktobar 2021. godine za korisnike iz kategorije zaposlenih, počinje u sredu 10. novembra: za korisnike koji penziju primaju preko tekućih računa, za korisnike kojima se isplata penzija vrši putem naloga za isplatu dostavom na kućne adrese ili na šalterima pošta, kao i za korisnike kojima se isplata penzija vrši putem naloga za isplatu sa tekućih računa dostavom na kućne adrese ili na šalterima pošta.

U četvrtak 11. novembra 2021. godine, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, radiće dežurne pošte u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i drugim većim gradovima, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 39 pošta u Srbiji.

U Beogradu, pored Glavne pošte u Takovskoj 2, i pošte na aerodromu Nikola Tesla, koje će raditi uobičajeno – non-stop, radiće i pošte u tržnim centrima i druge dežurne pošte.

Dežuraće i pošte u Zrenjaninu, Pančevu, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Šapcu i na Zlatiboru.

Po neizmenjenom radnom vremenu, radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop, osim pošte na Graničnom prelazu Čukarka, koja radi od 7 do 18.30 časova.

Spisak pošta koje će dežurati tokom praznika možete videti ovde.