Info - Servisne informacije

Tokom državnog praznika – Nova godina, 1–3. januara, kao i na verski praznik Božić, 7. januara, radiće dežurne pošte. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće neizmenjeno – non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim i administrativnim prelazima.

U subotu 1. januara i u petak 7. januara, dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U nedelju 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport” objektima u Novom Sadu i okolini, pošte u turističkim centrima – na Kopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte.

U ponedeljak 3. januara radiće 54 dežurne pošte u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima.

U petak 31. decembra i u četvrtak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćenodo 17 časova, a 27 pošta u Srbiji radiće do 18 časova – spisak možete videti OVDE.

Spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika možete videti OVDE.

Nova pošta 18244 Zaplanjska Toponica, počela je danas s radom na adresi Miloša Obilića 5 u Toponici, u opštini Gadžin Han. Pošta će raditi utorkom i četvrtkom od 7 do 10 časova, a korisnicima će pružati usluge dostave, isporuke pošiljaka, platnog prometa, prijem paketa, pismonosnih pošiljaka, post-net uputnica i prijem Post Ekspres pošiljaka.

Strateški cilj Pošte Srbije je da u narednom periodu otvori još 300 poslovnica širom zemlje, kao i da svako mesto u Srbiji dobije poštu.

Dana 24.12.2021. godine, zbog nestanka električne energije, u periodu od 9 do 15 časova neće raditi pošta 11307 Boleč, u ulici Smederevski put 78. Obaveštavamo korisnike usluga da je najbliža pošta u okruženju pošta 11351 Vinča u ulici Profesora Vasića br. 172.

U subotu 25. decembra, na verski praznik Božić po gregorijanskom kalendaru, neće raditi tri pošte na području Novog Sada, Pančeva i Zrenjanina. To su pošte 21211 Kisač, 26210 Kovačica i 23232 Torak.

Sve ostale pošte u celoj Srbiji rade u redovnom režimu.

Pošta 24117 Subotica 17, u Izvorskoj 3, u holu Opšte bolnice Subotica, nakon privremenog zatvaranja, počela je ponovo sa radom 6. decembra.

Pošta obavlja usluge prijema i isporuke pošiljaka, uplate i isplate, kao i isplatu međunarodnih doznaka.

Radno vreme je od ponedeljka do petka od 7.30 do 14 časova, subotom pošta ne radi.