Pošta Srbije - Proglašen najbolji radnik Pošte Srbije u 2021. godini

14.2.2022.

Proglašen najbolji radnik Pošte Srbije u 2021. godini

Pošta Srbije izabrala je najboljeg radnika u 2021. godini, a ovu prestižnu titulu ponela je Mirjana Ristanović, viši kontrolor u pošti 11080 Beograd 80. Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, uručio je plaketu koleginici Ristanović na prigodnoj svečanosti u sedištu Preduzeća.

„Ponosni smo na prilike da promovišemo i nagradimo najuspešnije zaposlene koji su se se istakli u našem brojnom kolektivu obavljajući posebno zahtevne, tehnološke poslove i na taj način direktno doprineli visokom kvalitetu pružanja usluga, ali i pokazateljima poslovnog uspeha koje beležimo. Čestitam koleginici na zaista izuzetnim rezultatima, čime se u veoma jakoj konkurenciji izdvojila na smotri najboljih radnika u protekloj godini. Poslovodstvo Pošte Srbije ostaje posvećeno ulaganjima u dalji razvoj našeg ukupnog kadrovskog potencijala i poboljšanje uslova rada, materijalnog položaja zaposlenih, njihovog zadovoljstva i motivacije”, rekao je direktor Đorđević.

U Pošti Srbije priznanja „Najbolji radnik” dodeljuju se na kvartalnom nivou najboljim zaposlenima na tehnološkim poslovima u Preduzeću, na osnovu najviših ocena za kvalitet i obim obavljenog posla, stručnost, kvalitet komunikacije, fleksibilnost i visoku motivaciju i inicijativu u radu, kao i dodatnih kriterijuma poput pohvala korisnika, a među nagrađenima u svim kvartalima bira se i najbolji radnik godine.