Pošta Srbije - U toku radovi na renoviranju pošte 11060 Beograd 38 na Karaburmi

23.2.2022.

U toku radovi na renoviranju pošte 11060 Beograd 38 na Karaburmi

Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije i Miroslav Ivanović, predsednik Gradske opštine Palilula, obišli su danas radove na renoviranju pošte 11060 Beograd 38 u ulici Patrisa Lumumbe 50 na Karaburmi.

 

„Pošta na Karaburmi u Patrisa Lumumbe samo je jedna od mnogobrojnih pošta čija adaptacija je u toku. Naša želja je da u narednom periodu svi objekti budu modernizovani, a na renoviranju objekata širom Srbije intenzivno se radi. U planu je otvaranje još 300 pošta, uključujući ugovorne pošte, dok su bolji uslovi rada jedan od prioriteta Pošte Srbije u narednom periodu”, izjavio je Zoran Đorđević.

„Gradska opština Palilula sa zadovoljstvom učestvuje u renoviranju pošte, jer to doprinosi poboljšanju uslova i kvalitetnijoj usluzi koju Pošta Srbije pruža našim građanima na Karaburmi”, rekao je Miroslav Ivanović, predsednik GO Palilula. Ivanović je dodao da Opština finansira krečenje prostorija pošte, postavljanje spuštenog tzv. armstrong plafona, osvetljenje, kao i uređenje platoa ispred ulaza u poštu, a za naredni period u planu je i uređenje ulice i prilaza iza objekta pošte.

Pošta 11060 Beograd 38 tokom trajanja radova usluge pruža neometano i u punom kapacitetu.