Pošta Srbije - Smederevska Palanka dobila još jednu modernu poštu

25.2.2022.

Smederevska Palanka dobila još jednu modernu poštu

Novu poštu 11422 Smederevska Palanka 4 u Zlatiborskoj 1, u prostoru Mesne zajednice Donji Grad, danas su otvorili Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, i Nikola Vučen, predsednik Opštine Smederevska Palanka.

Direktor Đorđević pozdravio je otvaranje novih poslovnica i širenje mreže svuda gde postoje pojačani zahtevi korisnika za poštansko-finansijskim uslugama. Poručio je da će ove aktivnosti doneti bolji kvalitet i povećanje dostupnosti usluge, ali i poboljšanje uslova rada zaposlenih i opštu modernizaciju Pošte Srbije, uz nove prvenstveno digitalne servise, nova vozila i infrastrukturu.

„Ambiciozno smo krenuli u projekat otvaranja 300 novih savremenih poslovnica, korporativnih i ugovornih pošta i šaltera. Prvenstveno planiramo da mrežu proširimo u manjim sredinama i stvorimo infrastrukturu koja će pomoći revitalizaciju seoskih i ruralnih područja. Paralelno radimo i na jačanju mreže u gradskim sredinama i uređenju i rekonstrukciji svih poslovnica u Srbiji”, rekao je direktor Đorđević.

Pošta 11422 Smederevska Palanka 4, prijemna je pošta, modernog izgleda i u funkcionalnom ambijentu. Pošta pruža usluge prijema pošiljaka, uplate-isplate, prodaje poštanskih proizvoda, na jednom automatizovanom šalteru, u radnom vremenu od 7.30 do 14.30 časova radnim danima.

Prostor za poštu, sa zasebnim ulazom sa spoljne strane zgrade Mesne zajednice, na lokaciji dosadašnjeg izdvojenog šaltera, ustupila je i adaptirala Opština Smederevska Palanka. Pošti gravitira blizu 3.500 stanovnika – više od 1.330 domaćinstava i 166 pravnih lica, a najbliža joj je pošta 11420 Smederevska Palanka 1 u ulici Prvog srpskog ustanka 25.