Pošta Srbije - Mobilna aplikacija Pošte Srbije od sada i na Apple iOS app prodavnici

12.4.2022.

Mobilna aplikacija Pošte Srbije od sada i na Apple iOS app prodavnici 

Mobilna aplikacija Pošte Srbije (lat. Pošta Srbije) od sada se može besplatno preuzeti i na Apple prodavnici (Apple store), pored toga što je do sada bila dostupna za preuzimanje sa Play prodavnice za korisnike android operativnog sistema.

Ova multifunkcionalna aplikacija omogućava korisnicima da na svakom mestu i u svakom trenutku, brzo, jednostavno i lako upravljaju zahtevima za slanje post-ekspres pošiljaka – sa adrese ili iz pošte, da prate status svojih pošiljaka, izračunaju cenu poštarine za usluge u međunarodnom i unutrašnjem poštanskom saobraćaju korišćenjem kalkulatora cena, pronađu najbližu poštu, kao i poštanski adresni kod – PAK. Korišćenjem aplikacije omogućena je i jednostavna kupovina u internet prodavnici Pošte Srbije „eFilatelija”, a korisnici dodatno mogu da postave pitanje ili pošalju sugestiju i komentar.

Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku, besplatna je, a njeno preuzimanje i korišćenje podrazumeva internet konekciju. Korisnicima je dostupna na linku https://apps.apple.com/us/app/po%C5%A1ta-srbije/id1608572129.