Pošta Srbije - Čestitka JP ,,Pošta Srbije" povodom Dana Vojske

23.4.2022.

Čestitka JP ,,Pošta Srbije" povodom Dana Vojske

Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije" uputio je čestitku povodom Dana Vojske načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću.

Poštovani gospodine generale,

Povodom praznika naših oružanih snaga – Dana Vojske Srbije – upućujem Vam, u svoje lično ime i u ime svih zaposlenih u JP „Pošta Srbije“, najsrdačnije čestitke, uveren da ćete, i institucija koju predvodite, i Vi lično, kao i do sada, biti dosledni u čuvanju i negovanju najsvetlijih tradicija oslobodilačkih i odbrambenih ratova koje je naša država vodila, ali i biti garant mira i stabilnosti i očuvanja teritorijalnog integriteta i suverenosti Republike Srbije.

Građani Srbije, s pravom, imaju najviše poverenja u svoju Vojsku, koja je uvek bila uz svoj narod, u dobru i u zlu, spremna da pomogne, sačuva, odbrani i kontinirano i neodustajno doprinese razvoju i napretku zajedničke nam otadžbine – i siguran sam da će ti svi ciljevi biti u potpunosti ostvareni i u vremenu koje je pred nama, bez obzira na sve izazove, pretnje i rizike.

Molim Vas, gospodine generale, kao neko ko je u jednom delu svog radnog angažovanja bio na čelu Ministarstva odbrane, da moje želje za ličnom, porodičnom i profesionalnom srećom, uz čestitke za Praznik, prenesete svim pripadnicima Vojske Srbije.

Živela Vojska Srbije! Živela Srbija!