Pošta Srbije - Pošta Srbije podržala 35. Beogradski maraton i predstavila novu uslugu

15.5.2022.

Pošta Srbije podržala 35. Beogradski maraton i predstavila novu uslugu

Pošta Srbije bila je pokrovitelj 35. Beogradskog maratona, koji je danas uspešno i uz veliko interesovanje publike održan u našoj prestonici i dodelila nagrade pobednicima takmičarske trke „Pošta Srbije Štafetni polumaraton”.

Na događaju, Pošta je simbolično predstavila i novu uslugu – paketomati Pošte Srbije, i najavila početak pružanja ove usluge u ponedeljak 16. maja. Posebno interesovanje i pažnju učesnika i posetilaca izazvali su maskota paketomat i razglednice sa motivima maratona i igračke-paketomati, koje je poklonila učesnicima maratona i posetiocima

Usluga paketomati od ponedeljka će početi da se pruža u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru i Pančevu, a prvih 20 paketomata Pošte Srbije, prepoznatljivo obeleženih i modernog dizajna, sa istaknutim uputstvima za upotrebu, postavljeno je na prometnim i lako dostupnim lokacijama u ovim gradovima. Informacije o usluzi i lokacijama istaknute su na sajtu Pošte Srbije na linku https://paketomat.posta.rs.

Pošta Srbije je uoči maratona objavila i prigodno izdanje poštanskih maraka „35. Beogradski maraton”, u čast jubileja događaja od posebnog značaja za grad Beograd i celu Srbiju. Stručnu saradnju u realizaciji izdanja obezbedio je Darko Habuš, dok je grafička realizacija delo Hominid studia iz Beograda.