Pošta Srbije - Pošta na događaju Prihvatilišta za decu Beograda

16.5.2022.

Pošta na događaju Prihvatilišta za decu Beograda

Pošta Srbije pridružila se tradicionalnom događaju i druženju koje povodom Međunarodnog dana porodice organizuje Prihvatilište za decu Beograda. Na događaju su pored dece iz domova i instituta sistema socijalne zaštite, beogradskih vrtića, osnovnih i srednjih škola i fakulteta, učestvovale i institucije od značaja za svakodnevno funkcionisanje zajednice.

Pošta je ovom prilikom predstavila  nove uniforme, vozila i prateće sadržaje koji čine poštarski poziv. Na manifestaciji su učestvovali i predstavnici Ministarstva odbrane, Ministarstva unutrašnjih poslova, Kriminalističko-policijskog univerziteta, Vatrogasno-spasilačke službe, JKP „Zelenilo-Beograd“, Vodovod i kanalizacija, Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć i mnogi drugi.

Direktorka Prihvatilišta Danijela Stojković istakla je da nas ovaj datum podseća na važnost i značaj porodice kroz igru, druženje, pesmu i sport, nakon čega su se prisutnima obratili i predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu  Nataša Stanisavljević.