Pošta Srbije - Direktor Đorđević sa upravnicima pošta iz RJ „Beogradski Venac”

17.5.2022.

Direktor Đorđević sa upravnicima pošta iz RJ „Beogradski venac”

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije”, Zoran Đorđević, danas je održao sastanak sa upravnicima pošta iz Radne jedinice „Beogradski venac”. Sastanku su prisustvovali i direktor Funkcije poštanske mreže, Dejan Šijak, zamenik direktora Funkcije poštanske mreže, Viktor Kostić i direktorka RJ „Beogradski venac”, Tanja Marinković.

Đorđević je upoznao upravnike sa rotacijom upravnika i novim pravilnikom kojim se regulišu prekovremeni rad, stimulacija i korekcija zarade, kao i sa planovima za modernizaciju usluga Pošte. Posebna pažnja poklonjena je paketomatima, novoj usluzi Pošte Srbije, koja je omogućena intenzivnim informaciono-tehnološkim razvojem i digitalizacijom poslovnih procesa.

Direktor je upravnicima pošta naglasio važnost komunikacije sa zaposlenima, kako bi svi bili upoznati ne samo sa poslovnim aktivnostima i novim uslugama Preduzeća, već i sa merama koje rukovodstvo preduzima u cilju unapređenja njihovog materijalnog položaja.

„Naš cilj su zadovoljni radnici Pošte i zato redovno održavamo sastanke sa rukovodstvom, sindikatima i radnicima širom Srbije. Više od 20.000 prijava na naš konkurs za posao govori o tome da ljudi veruju sa jedne strane, a sa druge, da vide perspektivu u Pošti. To potvrđuje da smo ostvarili pozitivnu promenu u tome kako nas korisnici vide. U narednom periodu ostaje nam obaveza brige o radnicima, očekuje nas uvođenje novih usluga, veći prihod, a samim tim i povećanja plata. Rezultati su nešto što niko ne može da nam oduzme, oni su posledica dobrog rada i zalaganja svih zaposlenih, i to je razlog zašto verujem da će Pošta biti uskoro jedna od najboljih kompanija u Srbiji”, rekao je Zoran Đorđević.

Sastankom u RJ „Beogradski venac”, direktor Đorđević je započeo realizaciju plana razgovora sa svim upravnicima pošta u Srbiji, sa ciljem detaljnog upoznavanja zaposlenih sa aktuelnim aktivnostima u Preduzeću.