Pošta Srbije - Direktor Đorđević sa upravnicima pošta u Pančevu i Požarevcu

27.5.2022.

Direktor Đorđević sa upravnicima pošta u Pančevu i Požarevcu

Razgovori direktora Zorana Đorđevića sa upravnicima pošta širom zemlje nastavljeni su danas posetama sedištu Regionalne radne jedinice „Pančevo, Sremska Mitrovica” i Područnoj jedinici „Požarevac”. Sastancima su prisustvovali i predstavnici sindikata.

Direktor RRJ „Pančevo, Sremska Mitrovica” Đorđe Lukač i direktor Područne jedinice „Požarevac” Radoslav Simić, i upravnici svih pančevačkih i požarevačkih pošta, predočili su direktoru Đorđeviću i direktoru Funkcije poštanske mreže Dejanu Šijaku, stanje na terenu, izvestili o toku implementacije novina u radu, i dali predloge i komentare na operativne planove za dalje unapređenje sistema na teritoriji koju pokrivaju.

Direktor Đorđević govorio je o planovima rada, stepenu realizacije započetih projekata i drugim aktuelnostima, širenju novih usluga i mreže, i planovima za osavremenjavanje poslovnica na ovom području i obnovi dostavnih sredstava. Na dnevnom redu bile su i aktuelne teme rotacije upravnika i primena novog pravilnika o svrstavanju pošta u redove, gde je predočio razloge i prednosti ovakve organizacije rada u smislu povećanja efikasnosti i kvaliteta pružanja usluga.

Đorđević je obišao i pošte u Pančevu i Kovinu i razgovarao sa zaposlenima.

Slede razgovori sa upravnicima pošta u drugim radnim jedinicama, prema ranije utvrđenom planu za obilazak i direktne razgovore direktora Preduzeća sa svim upravnicima pošta na teritoriji cele zemlje.