Pošta Srbije - Potpisan ugovor o saradnji između Pošte Srbije i Fakulteta društvenih nauka

3.6.2022.

Potpisan ugovor o saradnji između Pošte Srbije i Fakulteta društvenih nauka

Pošta Srbije i Fakultet društvenih nauka u Beogradu potpisali su danas Ugovor o saradnji koji podrazumeva specijalne pogodnosti za zaposlene u Pošti Srbije i njihove članove porodica koji se odluče za studiranje na ovom fakultetu. 

Ugovor o saradnji u ime JP „Pošta Srbije“ potpisao je v.d. direktora Zoran Đorđević, dok je u ime Fakulteta društvenih nauka ugovor potpisao dekan Fakulteta prof. dr Mirko Miletić.

Fakultet društvenih nauka iz Beograda je visokoškolska ustanova, članica Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, čiji studijski programi predstavljaju integralnu celinu određenih društvenih, ekonomskih, pravnih i komunikoloških naučnih discipina. Školovanje u smislu ovog ugovora podrazumeva upis na sve akreditovane studijske programe prvog stepena, kao i nastavak školovanja upisom na studije drugog stepena, a među pogodnostima za zaposlene u Pošti Srbije se pored umanjene cene školarine nalazi i plaćanje  školarine u dvanaest jednakih mesečnih rata putem administrativne zabrane.