Pošta Srbije - Rukovodstvo sa upravnicima pošta u Zaječaru, Boru i Jagodini

29.6.2022.

Rukovodstvo sa upravnicima pošta u Zaječaru, Boru i Jagodini

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“, Zoran Đorđević i zamenik direktora Funkcije poštanske mreže, Viktor Kostić, danas su održali sastanke sa upravnicima pošta iz radnih jedinica u Zaječaru, Boru i Jagodini, u skladu sa planiranim aktivnostima u cilju pravovrmenog informisanja i efikasnije komunikacije sa zaposlenima u Preduzeću.

„Naša želja je da svi zaposleni budu upoznati sa aktuelnostima u Preduzeću kako bismo kao tim što bolje funkcionisali u interesu Pošte Srbije. Rukovodstvo radi transparentno, pažljivo donoseći odluke koje će omogućiti da Pošta Srbije bude uspešna kompanija i da radnici budu ponosni što rade u našem velikom sistemu. Zato neprekidno ulažemo, radimo na novim projektima i investicijama, kako bi stvorili uslove za dobre rezultate svih radnih jedinica i svake pošte pojedinačno“, poručio je Zoran Đorđević.

Zamenik direktora Funkcije poštanske mreže, Viktor Kostić, upoznao je upravnike sa daljim planovima poštanske mreže, s posebnim akcentom na svrstavanju pošta u redove. Objasnio je i sistem rotiranja upravnika, čiji je cilj postizanje što boljih rezultata rada pošta.

Upravnicima su predstavljene i mogućnosti za dodatne prihode zaposlenih u tehnologiji kroz saradnju sa zavisnim preduzećem „PostPro“, a objašnjen je i sistem stimulacije i korekcije zarada.