Pošta Srbije - Sednica kolegijuma i sastanak sa upravnicima pošta u Novom Sadu

30.6.2022.

Sednica kolegijuma i sastanak sa upravnicima pošta u Novom Sadu

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević održao je danas u Novom Sadu 70. kolegijum sa poslovodstvom Preduzeća. Nakon kolegijuma, održan je i sastanak sa upravnicima iz radne jedinice „Novi Sad“, kojem su pored direktora Preduzeća prisustvovali i direktor i zamenik direktora Funkcije poštanske mreže Dejan Šijak i Viktor Kostić, i direktor RJ „Novi Sad“ Vanja Ljubljanac.

Ovom prilikom direktor Đorđević je upoznao zaposlene sa aktuelnostima u Pošti Srbije - svrstavanjem pošta u redove i rotacijom upravnika, kao i sa novim projektima, investicijama i daljim ulaganjima u cilju širenja i razvoja poštanske mreže. Na dnevnom redu je bilo i upoznavanje sa novim pravilnikom kojim se regulišu prekovremeni rad, stimulacija i korekcija zarade i predstavljanje mogućnosti za dodatne prihode zaposlenih u tehnologiji kroz saradnju sa zavisnim preduzećem „PostPro“.

Posete regionalnim radnim i područnim jedinicama i sastanci sa upravnicima svih pošta u celoj zemlji nastaviće se u narednom periodu.