Pošta Srbije - Delegacija „Pošta Srpske“ u poseti Pošti Srbije

6.7.2022.

Delegacija „Pošta Srpske“ u poseti Pošti Srbije

Delegacija „Pošta Srpske“ na čelu sa direktorom Miladinom Radovićem u radnoj je dvodnevnoj poseti JP „Pošta Srbije“. Na današnjem sastanku sa v.d. direktora Pošte Srbije Zoranom Đorđevićem i delom rukovodstva, razgovarano je o daljim koracima u okviru već uspostavljene saradnje sa ciljem jačeg i bržeg povezivanja građana i privrede dve zemlje.

Na sastanku održanom u sedištu Preduzeća predstavljene su nove i digitalizovane usluge Pošte Srbije, kao i aktuelni strateški projekti u oblasti poštanskog saobraćaja, logističkih i informatičkih usluga i dogovoreno je da će Pošta Srbije pružiti stručnu pomoć i podršku poslovnim aktivnostima Pošta Srpske.

Ovom posetom, dva poštanska operatora nastavila su saradnju koja je prošle godine započeta potpisivanjem Protokola o poslovnoj saradnji kojim su postavljeni okviri za brži protok informacija, unapređenje kvaliteta usluga i sveukupno uređenje međusobnih poslovnih odnosa.

Radna poseta delegacije „Pošta Srpske“ nastavlja se obilaskom Regionalnog poštansko-logističkog centra u Beogradu i sutrašnjim sastankom u Novom Sadu.