Pošta Srbije - Nova pošta u TC BIG u Pančevu

7.7.2022.

Nova pošta u TC BIG u Pančevu

Novu poštu 26114 Pančevo u Tržnom centru „BIG Pančevo” u Miloša Obrenovića 12, danas su otvorili Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, i Dejan Šijak, direktor Funkcije poštanske mreže.

Direktor Đorđević potvrdio je nastavak širenja mreže savremenih poslovnica svuda gde postoje zahtevi korisnika, kao i na drugim frekventnim lokacijama na kojima građani obavljaju brojne svakodnevne poslove. „Stalno povećanje dostupnosti i poboljšanje kvaliteta usluge, vode nas u širenju mreže i izboru lokacija za nove pošte za koje biramo kvalitetne objekte, uz primenu novog vizuelnog identiteta. Naši korisnici sigurno primećuju napredak u modernizaciji infrastrukture i korporativnog imidža Pošte Srbije, a što nam je od podjednake važnosti, napravili smo značajne pomake u poboljšanju uslova rada za naše zaposlene. Uz jačanje poštanske mreže u gradovima, u objektima tržnih centara i na drugim lokacijama, nastavićemo sa širenjem i u manjim sredinama, u seoskim i ruralnim područjima. Paralelno nastavljamo rad na uređenju i rekonstrukciji svih poslovnica u Srbiji”, rekao je direktor Đorđević.

Nova pošta u TC „BIG Pančevo”, modernog enterijera i dizajna, na dva automatizovana šaltera pruža usluge uplate i isplate, prijema i isporuke pošiljaka, kao i usluge menjačkih poslova, u radnom vremenu od 10 do 20 časova svim danima u nedelji. Lokaciji nove pošte gravitira više od 11.000 stanovnika. Pored nove pošte u TC BIG, njima je na raspolaganju i najbliža pošta – 26108 Pančevo 8, u Ilije Garašanina 4.