Pošta Srbije - Specijalna ponuda Pošte Srbije na Sajmu vina

31.8.2022.

Specijalna ponuda Pošte Srbije na Sajmu vina

Tokom Prvog međunarodnog sajma vina „Vinska vizija Otvoreni Balkan”, od 1. do 4. septembra na Beogradskom sajmu, JP „Pošta Srbije” promovisaće specijalnu Post-ekspres uslugu sa pogodnostima za izlagače i posetioce koja će važiti tokom celog perioda održavanja Sajma vina.

Specijalna Post-ekspres usluga dostupna je i realizuje se na šalteru pošte 11146 Beograd 46 u hali 1a Beogradskog sajma gde će Pošta Srbije obezbediti siguran transport jedne, dve ili tri boce vina, sa rokom uručenja narednog dana do 19 časova na teritoriji cele države. Na šalteru pošte dostupna je i ponuda specijalizovane ambalaže za pakovanje vina koju će posetioci po povoljnim cenama moći da kupe tokom trajanja manifestacije. Pošta 11146 Beograd 46 pružaće i druge poštansko-finansijske usluge, dok će se na specijalizovanom i prepoznatljivo označenom punktu JP „Pošta Srbije” na ulazu u halu 1a, obavljati menjački poslovi.

Izlagačima i posetiocima koji iskažu zainteresovanost za usluge kurira i prijave se na šalteru pošte 11146 Beograd 46 ili na specijalizovanom punktu, na raspolaganju će biti Poština kurirska služba. Ona će krajem svakog sajamskog dana preuzimati pošiljke od izlagača i kupaca, i predavati ih na slanje primaocima na teritoriji Srbije. Kupci ili izlagači moći će na ovaj način da pošalju i pošiljke sa jednim ili dva paketa vina.

Tokom trajanja Sajma vina, Pošta Srbije prezentovaće i druge usluge koje pogoduju privrednim društvima i preduzetnicima – Post-eksport uslugu za izvoz robe, kao i usluge kompletne logističke podrške ili organizacije rada u pojedinačnim segmentima prevoza i skladištenja robe, po personalizovanom modelu saradnje i uz mogućnost kombinovanja ekspres usluga sa više od 400 komplementarnih servisa.