Pošta Srbije - Održane sednice kolegijuma Preduzeća – Zoran Đorđević o novim projektima

15.9.2022.

Održane sednice kolegijuma Preduzeća – Zoran Đorđević o novim projektima

U Regionalnom poštansko-logističkom centru „Beograd” u Zemunu održane su sednice kolegijuma i proširenog kolegijuma direktora Preduzeća, na kojima su razmatrani novi projekti, rezultati poslovanja, zadaci i aktivnosti koji predstoje.

Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, govorio je o prvim efektima uvođenja paketomata, čija mreža će na osnovu pozitivnih reakcija i velikog interesovanja korisnika biti proširena na sve veće gradove u Srbiji, na novih 400 atraktivnih lokacija koje i sami korisnici imaju priliku da predlože.

„Idući u susret potrebama korisnika, implementirali smo model pametne isporuke pošiljaka non-stop. U toku su pripreme za uvođenje i drugih najsavremenijih usluga. Uz nova i već planirana ulaganja u dostavna sredstva i nabavku vozila putem lizinga, kao i u novu tehnologiju i najsavremenije mašine za sortiranje pošiljaka, osetiće se značajno poboljšanje usluga, kao i uslova rada zaposlenih. Obezbedili smo i jačanje kadrovskih kapaciteta širom zemlje. Istovremeno, obezbeđujemo kvalitet najzahtevnijih ekspres usluga, koje pružamo po cenama najpovoljnijim na domaćem tržištu. Kako bismo što manje opteretili korisnike, paketske usluge u unutrašnjem poštanskom saobraćaju pružaju se po veoma povoljnim i nepromenjenim cenama i duplo su jeftinije od konkurencije. Temeljne reforme se moraju nastaviti, one će na duže staze omogućiti sve čemu sada težimo, razvoj i uvećanje poslovnih prihoda, kao i stalni rast zarada u Preduzeću”, rekao je Zoran Đorđević. Najavio je i širu akciju obezbeđivanja podrške za nove kapitalne projekte.