Pošta Srbije - Usluge Pošte za privredu na Sajmu u Novoj Pazovi

30.9.2022.

Usluge Pošte za privredu na Sajmu u Novoj Pazovi

Pošta Srbije učestvuje na 15. Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi i na specijalizovanom štandu predstavlja usluge namenjene biznis korisnicima. Pored standardnih poštansko-finansijskih, izlagačima i posetiocima prezentuju se paketi usluga kompletne logističke podrške i rešenja za organizaciju pojedinačnih segmenata prevoza i skladištenja robe.

Pošta Srbije stavlja na raspolaganje široku i kvalitetnu ponudu usluga kojima odgovara na potrebe privrednika, koji u svom poslovanju i daljem razvoju mogu da računaju na pouzdane i povoljne usluge Pošte u različitim segmentima – standardne ili pakete logističke podrške u poslovanju, usluge podrške izvozu i posebno kreirane marketinške, poštansko-finansijske i informatičke usluge, koje podrazumevaju najnovija softverska i aplikativna rešenja. Takođe, poslovni korisnici mogu ostvariti dodatne pogodnosti ukoliko zaključe ugovor o poslovnoj saradnji sa Poštom Srbije.

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi, u organizaciji Opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga, beleži tradiciju dugu deceniju i po, predstavljajući reprezentativnu ponudu privrede ovog kraja, sa sve više izlagača i posetioca svake godine.