Pošta Srbije - Pošta na Sajmu knjiga predstavlja specijalnu ponudu i bogat program

21.10.2022.

Pošta na Sajmu knjiga predstavlja specijalnu ponudu i bogat program

Na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, od 23. do 30. oktobra, Pošta Srbije će prvi put uzeti učešće, a predstaviće specijalnu ponudu za slanje knjiga po promotivnoj ceni i sedmodnevni program sa brojnim kreativnim i edukativnim sadržajima iz opsega aktivnosti PTT muzeja, filatelističke delatnosti i promocije literarne, umetničke i kulturne produkcije.

Program će se u potpunosti odvijati na Poštinom štandu, u areni Hale 1 Beogradskog sajma. Specijalna usluga predviđa posebne pogodnosti za posetioce, da po promotivnoj ceni od 300 dinara za slanje jednog paketa/pošiljke, u specijalnoj ambalaži, pošalju kupljene knjige na bilo koju adresu u Srbiji. U isto vreme, izlagači će imati priliku da sa Poštinim predstavnicima razgovaraju o potencijalnoj dugoročnoj saradnji i povoljnijim uslovima za dostavu knjiga kupcima u njihovim internet knjižarama.

U saradnji sa Beogradskom sajmom, Pošta će svečano obeležiti jubilej ove ustanove, predstavljanjem javnosti prigodne poštanske marke „85 godina Beogradskog sajma” u utorak 25. oktobra u 11 časova. Pošta će biti i domaćin promocije kapitalnog izdanja – monografije povodom stogodišnjice rođenja Duška Radovića. Promocija monografije „100 godina Duška Radovića”, priređivača Zorice Hadžić, u izdanju Maskoma, zakazana je u sredu 26. oktobra u 17 časova.

Raznovrsne kreativne radionice namenjene su posetiocima i najmlađim posetiocima, od slikanja poštanskih maraka, kursa kaligrafije, do edukacije na temu kreativne fotografije koju će u subotu 29. oktobra u 17 časova održati čuveni umetnici fotografije – braća Zamurović.

Učešćem na Beogradskom sajmu knjiga, prestižnoj manifestaciji sa reputacijom vrhunskog kulturnog događaja u celoj Jugoistočnoj Evropi i interakcijom sa publikom, Pošta Srbije postaje još bliža korisnicima. Pozivamo sve posetioce da posete naš štand, učestvuju u kreativnim radionicama, kao i da iskoriste specijalne sajamske pogodnosti.

Kompletan program na štandu Pošte Srbije na Sajmu knjiga možete pogledati OVDE.