Pošta Srbije - Otvoren 65. Beogradski sajam knjiga

23.10.2022.

Počeo 65. Beogradski sajam knjiga

Posle dvogodišnje pauze, 65. Međunarodni beogradski sajam knjiga svečano je danas otvoren i traje do 30. oktobra. Pošta Srbije prvi put se predstavlja na Sajmu knjiga, specijalnom promotivnom ponudom za slanje knjiga i bogatim sedmodnevnim programom, koji će se odvijati na Poštinom štandu u areni Hale 1 Beogradskog sajma.

Po promotivnoj ceni od 300 dinara za slanje jednog paketa/pošiljke, u specijalnoj ambalaži, posetioci su u prilici da kupljene knjige pošalju na kućnu i druge adrese širom Srbije. Iz kreativnog programa izdvajamo: promocija prigodne poštanske marke „85 godina Beogradskog sajma” održaće se u utorak 25. oktobra u 11 časova, dok će u sredu 26. oktobra u 17 časova, Pošta biti domaćin promocije kapitalnog izdanja – monografije „100 godina Duška Radovića”, priređivača Zorice Hadžić, u izdanju Maskoma. Predavanje na temu kreativne fotografije održaće čuveni umetnici fotografije – braća Zamurović, u subotu 29. oktobra u 17 časova.

Tu su i brojne kreativne radionice iz oblasti filatelije, kao i radionice Poštanski satić u više termina, namenjene najmlađim posetiocima. Kompletan program na Poštinom štandu možete videti OVDE.