Pošta Srbije - U Glavnoj pošti mališani se maskirali za Noć veštica

31.10.2022.

U Glavnoj pošti mališani se maskirali za Noć veštica

U Glavnoj pošti u Beogradu danas je za najmlađe održana praktična kreativna radionica slikanja na licu, koju Pošta Srbije poklanja mališanima povodom Noći veštica (Halloween) 31. oktobra. Ova radionica jedan je od zanimljivih načina kojima Pošta želi da se približi mladim generacijama, objasnio je Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

„Mališani danas mogu da se zabave i dobiju crtež na licu – masku za Noć veštica, veoma popularnu među mlađim generacijama, dok se roditeljima, bakama i dekama pružaju poštansko-finansijske usluge. Želeli smo da pokažemo da Pošta Srbije predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, i drago mi je da vidim da smo iznenadili roditelje i obradovali decu koja su nas posetila u velikom broju i da smo zajedno uživali u manifestaciji”, izjavio je Zoran Đorđević.

Decu je za predstojeću Noć veštica u junake iz poznatih crtanih filmova maskirao poznati beogradski profesionalni šminker Srđan Kris (Chris), potvrdivši da je slikanje na licu veoma popularno među mališanima. „Izuzetno mi je drago da učestvujem u ovoj akciji Pošte Srbije, koja predstavlja veoma važnu instituciju u našoj zemlji. Uživao sam u radu sa decom koja su bila i zahtevna, ali je posebno zadovoljstvo što su im se crteži-maske izuzetno dopale”, rekao je Srđan Kris.