Pošta Srbije - Saradnja Pošte Srbije i Opštine Ruma

22.11.2022.

Saradnja Pošte Srbije i Opštine Ruma

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, izvršni direktor  Pošte Srbije Miloš Đurić i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić, održali su danas sastanak na kojem je dogovoreno renoviranje pojedinih pošta na teritoriji ove lokalne samouprave uz podršku Opštine.

„Opština Ruma, koja se ubrzano razvija i pokretač je razvoja Srema, pomoći će adaptaciju naših objekata, kako bismo našim građanima obezbedili najmodernije poslovnice. Želja nam je da modernizacijom naših objekata poboljšamo kako korisničko iskustvo građana, tako i uslove rada naših zaposlenih. Preko 1.500 poslovnica i 15.000 zaposlenih u našoj velikoj porodici svakog dana je na usluzi građanima Republike Srbije. Upravo zbog njih, Pošta Srbije će i u narednom periodu nastaviti da radi na modernizaciji i širenju poštanske mreže, adaptaciji i otvaranju novih objekata, čvrsto sarađujući sa lokalnim samoupravama, a sve u cilju povećanja dostupnosti naših usluga u svakom mestu u Srbiji”, izjavio je Đorđević.

Predsednica Opštine Aleksandra Ćirić naglasila je da Opština Ruma ima volju, želju i mogućnosti da pomogne u renoviranju i rekonstrukciji pošta, u gradu, kao i u većim selima poput Klenka i Nikinaca, što će u narednoj godini i uraditi.

„U planu je zamena stolarije, elektroistalacija, podova i  pultova, kako bismo na korist i zadovoljstvo naših sugrađana imali modernije i funkcionalnije poslovnice Pošte”, izjavila je Ćirić.

Predstavnici Opštine i Pošte Srbije obišli su zatim poštu u samom centru grada, u ulici Jugoslovenske narodne armije 155, čija će se adaptacija sprovesti uz podršku Opštine Ruma. Đorđević je razgovarao sa zaposlenima kojima je poručio da poslovodstvo nastavlja da radi na poboljšanju uslova rada. Podsetio je da je Pošta Srbije obezbedila nove uniforme i dostavna vozila, zdravstvene preglede za sve zaposlene, 24/7 osiguranje, kao i da zaposlene u novembru i decembru očekuje dodatak na zaradu, kao i povećanje plata počev od januarske zarade. Najavio je još dobrih vesti za zaposlene do kraja godine.