Pošta Srbije - Direktor Funkcije poštanske mreže ponovio posetu Kosovu i Metohiji

14.12.2022.

Direktor Funkcije poštanske mreže ponovio posetu Kosovu i Metohiji

Po nalogu Zorana Đorđevića, v.d. direktora Pošte Srbije, predstavnici poslovodstva Pošte Srbije pružaju podršku zaposlenima i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji tokom ponovne posete direktora Funkcije poštanske mreže Dejana Šijaka i njegovih saradnika poštama Radne jedinice „Kosovo i Metohija”.

Sa načelnikom Kosovsko-pomoravskog okruga Davorom Petkovićem, delegacija Pošte Srbije obišla je opštine Kosovskog pomoravlja. Nakon sela Ranilug u opštini Kosovska Kamenica, usledio je obilazak pošta u Šilovu, Dragancu, Pasjanu, Partešu, Vrbovcu, Drajkovcu, Štrpcu, potom obilazak poslovnica na Brezovici, Kosovu Polju, Plemetini i Prilužju. U razgovoru sa zaposlenima bilo je reči o uslovima rada, mogućim problemima i pritiscima kojima su izloženi.

Direktor Šijak otvorio je novu poštu u selu Vrbovac u opštini Vitina, prema planovima Preduzeća za stalno širenje mreže i stvaranje boljeg ambijenta za zaposlene i korisnike.  

„Velika mi je čast da sam ponovo sa našim zaposlenima na Kosovu i Metohiji, a povod je ozbiljnost situacije kojoj smo kao država izloženi. Pošta Srbije misli na svoje radnike i neće ih ostaviti same. Mi smo velika porodica, ozbiljna kompanija koja ima velike planove za budućnost, koja uključuje i sve vas koji dajete neizmeran doprinos da Pošta Srbije opstane na braniku naše otadžbine. Prenosim vam pozdrave direktora Zorana Đorđevića sa porukom da istrajete i da ćete uvek imati našu pruženu ruku. I ubuduće neumorno ćemo zajedno raditi na ostvarenju naših zajedničkih planova i ciljeva”, poručio je Dejan Šijak.

Delegacija je zatim posetila manastir Draganac, zadužbinu Kneza Lazara iz 14. veka, nedaleko od Gnjilana.