Pošta Srbije - Pošta Srbije na festivalu Zimska bajka

16.12.2022.

Pošta Srbije na festivalu Zimska bajka

Pošta Srbije predstavlja se prazničnim sadržajima i programom kreativnih radionica namenjenim najmlađim posetiocima na adresi za najbolju zimsku zabavu, na prvom festivalu „Zimska bajka”, u Savskom parku Beograda na vodi (Bulevar Vudroa Vilsona BB), od 15. decembra do 15. januara.

Praznična pošta 11161 Beograd 16 otvorena je za sve posetioce i učesnike festivala da pruži poštansko-finansijske usluge – uplate i isplate novca, usluge menjača, prijem pošiljaka, kao i prodaju poštanskih maraka i vrednosnica, čestitki i poklona iz gift programa odakle ih u specijalnoj prazničnoj ambalaži korisnici odmah mogu poslati na željenu adresu. Radno vreme pošte svim danima tokom trajanja festivala je od 12 do 23.30 časova.

Pošta je za ovu priliku obezbedila i program dečjih kreativnih radionica PTT muzeja „Poštanski satić”, koje će na temu napiši i pošalji pismo dragoj osobi mališanima eksluzivno biti dostupne u pošti na festivalu Zimska bajka svakog vikenda – 17, 18. decembra, 24, 25. decembra, 8. januara, i 14, 15. januara, s početkom u 13 časova.

Pošta je kreirala i atraktivan kutak za fotografisanje i snimanje savršenih prazničnih fotografija, scenu sa novogodišnjom telefonskom govornicom, inspirisanu javnim telefonskim govornicama, nekadašnjim simbolima poštansko-telegrafskog saobraćaja.

Do 31. decembra otvoren je Poštin nagradni literarni i likovni konkurs „Pismo Božić Bati” za decu uzrasta do 12 godina iz cele Srbije, na kome mladi kreativci, po šest najboljih autora u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji i tri dobitnika specijalne nagrade, mogu osvojiti vredne vaučere za tehniku, sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Radovi se šalju na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom Nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”. Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte Srbije.