Pošta Srbije - Sa vama u svakoj prilici – Poštini Viber stikeri za 2023.

26.12.2022.

Sa vama u svakoj prilici –  Poštini Viber stikeri za 2023.

Pošta Srbije u susret najlepšem prazničnom periodu predstavlja prvi paket stikera za komunikaciju na aplikaciji Viber, namenjen različitim prilikama i radosnim događajima koji nas očekuju sa početkom novog uzbudljivog poglavlja. Predstavljanjem usluga koje Pošta pruža na ovaj popularan način, stikeri nose prepoznatljive motive paketa i duhovito poručuju – Sve je u paketu.

Stikerima Pošte Srbije Sa vama u svakoj prilici (vb.me/580031) čestita se Nova godina, krsna slava, rođendan, 8. mart – i prenose i druge lepe emocije i poruke, ulepšavajući i obogaćujući komunikaciju na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u našem regionu. Paket stikera Sve je u paketu besplatan je za preuzimanje na linku vb.me/580031 ili pretragom Stiker Marketa na aplikaciji Viber.

Korisnici Vibera koji preuzmu besplatan stiker paket Sve je u paketu postaju članovi  zvanične Viber zajednice Pošte - Pošta Srbije, gde će dobijati redovne informacije o funkcionisanju, novim uslugama i drugim aktuelnostima na teme od interesa za sve korisnike – uz brojna zanimljiva iznenađenja koja ih očekuju u sadržaju zajednice.