Pošta Srbije - Održan sastanak beogradskih prodajnih timova Pošte Srbije

6.2.2023.

Održan sastanak beogradskih prodajnih timova Pošte Srbije

Rukovodilac Sektora za prodaju Funkcije usluga Ana Stojanović, održala je danas sastanak sa predstavnicima beogradskih prodajnih timova, na kojem je prisutnima predstavila novu strategiju rada ove Funkcije u domenu prodaje i prodajnih aktivnosti.

„Na jučerašnjem sastanku sa v.d. direktorom Pošte Srbije Zoranom Đorđevićem, predsednikom Nadzornog odbora Borišom Šarencem i delom rukovodstva, Funkcija usluga dobila je jasne smernice za dalji rad i razvoj usluga. Pošta Srbije je najpouzdaniji pružalac usluga koji svojim klijentima nudi najbolje cene i pogodnosti, kao i najveću poslovnu mrežu na čitavoj teritoriji Republike Srbije, a na Funkciji usluga je da na najbolji način to predoči postojećim i budućim korisnicima i prikaže im našu raznovrsnu ponudu poštansko-finansijskih i komericijalnih usluga”, rekla je Stojanović, podsetivši prodajne timove da je redovno održavanje kontakata sa klijentima i rad na terenu u cilju dolaženja do novih klijenata od izuzetne važnosti.

„U narednom periodu ćemo pored povećanja obima pošiljaka i povećanja broja korisnika intenzivno raditi i na podizanju kvaliteta usluga na najviši nivo”, zaključila je Stojanović.