Pošta Srbije - Održan vanredni prošireni kolegijum Preduzeća

21.2.2023.

Održan vanredni prošireni kolegijum Preduzeća

Na današnjem vanrednom proširenom kolegijumu Preduzeća, kome je prisustvovao deo rukovodstva, direktori svih radnih jedinica Pošte Srbije, pomoćnici direktora RRJ i zaposleni angažovani na poslovima prodaje i marketinga iz cele Srbije, Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije i deo poslovodstva izložili su prisutnima plan za unapređenje prodajnih aktivnosti.

Na sastanku održanom u Regionalnom poštansko-logističkom centru u Zemunu, prisutnima se obratila direktorka funkcije usluga Bojana Nikolić koja je prezentovala rezultate prodaje u prethodnoj godini, kao i obim i prihod Post-ekspres usluga.

Ana Stojanović, rukovodilac sektora prodaje, istakla je da su u cilju povećanja obima usluga pripremljene nove ponude i promotivne akcije za postojeće i buduće korisnike.

„U narednom periodu očekuju nas redovne obuke prodajnih timova koji će imati jasne smernice za dalji rad, kao i praćenje efekata saradnje i brige o korisnicima“, rekla je Stojanović.

Izvršni direktor Miloš Đurić istakao je da Poštu Srbije očekuje još temeljniji rad kao i da će se ostvareni učinak meriti i napomenuo da je potrebno produbiti saradnju sa lokalnim samoupravama gde god je to moguće.

Na kraju, direktor Đorđević je zaključio da je cilj rukovodstva da Pošta Srbije napreduje u svakom segmentu.

„Ova godina je godina promena. Naša želja je da se transformišemo u uspešno društvo, da zaposleni budu zadovoljni i da nastavimo da budemo velika složna porodica. I u narednom periodu nastavićemo sa uvođenjem novih usluga i inovacija u naš sistem“, izjavio je Đorđević i najavio sastanak sa zaposlenima u Funkciji usluga koji će se održati naredne nedelje.

Prisutnima su se obratili i zamenik direktora Funkcije poštanske mreže Viktor Kostić, direktorka Post Pro-a Spasnija Ožegović, specijalni savetnik direktora Preduzeća Nebojša Denda i direktor RJ "Hibridna pošta" Srđan Smiljković.