Pošta Srbije - Filatelistički proizvodi ekskluzivno dostupni na novosadskom Sajmu knjiga

8.3.2023.

Filatelistički proizvodi ekskluzivno dostupni na novosadskom Sajmu knjiga

Tokom Međunarodnog sajma knjiga u Novom Sadu, od 7. do 13. marta  2023. godine, u auli Master centra Novosadskog sajma Pošta Srbije organizovala je rad izdvojenog šaltera pošte 21112 Novi Sad, na kome je za sve posetioce otvorena ekskluzivna prodaja prigodnih i redovnih poštanskih maraka i drugih filatelističkih proizvoda.

Radno vreme šaltera je od 10 do 20 časova u periodu 7–9. marta, i od 10 do 21 čas od 10. do 12. marta. U ponedeljak 13. marta šalter će raditi od 10 do 18 časova.

U čast izuzetne sajamske reputacije, tradicije i značaja za Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju, Novosadskom sajmu koji čitav vek predstavlja i promoviše najveća dostignuća u agroindustriji, lovstvu, energetici, sportu, turizmu, Pošta Srbije posvetila je izdanje prigodnih poštanskih maraka „100 godina od osnivanja Novosadskog sajma”, u umetničkoj realizaciji Miroslava Nikolića. Motiv na prigodnoj poštanskoj marki je jedno od najprepoznatljivijih zdanja Novog Sada – zgrada Novosadskog sajma. Stručnu saradnju u realizaciji filatelističkog izdanja obezbedio je Novosadski sajam.