Pošta Srbije - Održan sastanak prodajnih timova iz cele Srbije

13.3.2023.

Održan sastanak prodajnih timova iz cele Srbije

Na današnjem sastanku prodajnih timova JP „Pošta Srbije“, vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktorka Funkcije usluga Bojana Nikolić, direktorka Post Pro-a Spasenija Ožegović i rukovodilac sektora prodaje Ana Stojanović prezentovali su prisutnima model unapređenja rezultata prodajnih aktivnosti.

Na sastanku održanom u Regionalnom poštansko-logističkom centru Beograd, Đorđević je naglasio da je transformacija sektora prodaje i usluga prva u nizu promena koje Poštu Srbije očekuju u ovoj godini i apostrofirao značaj rada na terenu za unapređenje prodajnih aktivnosti.

„Uvođenjem novog sistema rada i modela unapređenja rezultata prodaje Post-ekspres usluga primenom modela nagrađivanja uspeha prodavaca, želimo da dodatno motivišemo zaposlene u prodaji, kao i dostavljače i poštare na koje se sistem nagrađivanja odnosi. Povećanjem prodajnih potencijala korak smo bliži našem cilju - povećanju prihoda kako Pošte Srbije, tako i njenih zaposlenih“, izjavio je Đorđević.

„Za ostvareno dodatno angažovanje koje rezultira novim ugovorom sa realizacijom ekspres uslluga, zaposleni će biti nagrađeni prema modelu nagrađivanja u ugovorenim uslovima preko Post Pro-a. Snaga zajedništva i preko 15.000 zaposlenih nas čini dominantnim na tržištu, a otvaranje novog prodajnog kanala zaposlenima u Pošti Srbije otvara mogućnosti za dodatnu zaradu“, izjavila je Spasenija Ožegović