Pošta Srbije - Sastanak direktora Đorđevića sa dostavljačima

28.3.2023.

Sastanak direktora Đorđevića sa dostavljačima

Na sastanku v.d. direktora Pošte Srbije Zorana Đorđevića i pomoćnice direktora RPLC „Beograd” Valentine Mitrović sa dostavljačima razgovarano je o ulozi i značaju PE dostave za poslovanje Preduzeća, o njihovom poslu i aktuelnoj situaciji na terenu.

Direktor Đorđević govorio je o rezultatima ostvarenim za prethodne dve godine na unapređenju sistema i odnosa prema zaposlenima, o povećanju plata i napretku na unapređenju ukupnog materijalnog položaja zaposlenih. Izdvojio je osnivanje Post Pro, ćerke firme Preduzeća, koja je za zaposlene otvorila mogućnost za dodatnu zaradu.

„Dostavljači su vitalni deo našeg sistema i samo dijalogom i direktnom komunikacijom sa zaposlenima u tehnologiji možemo da stvorimo pravu sliku, zbog čega su nam vaše sugestije od velikog značaja. U narednom periodu će način i metodologija rada dostave i preuzimanja biti jasnije definisani, zbog čega smo tu da čujemo sve vaše predloge. Naš dugoročni cilj je da naša Pošta ide napred i da svi naši zaposleni budu zadovoljni“, izjavio je Đorđević.

Kolege dostavljači iznele su svoje predloge za poboljšanje procesa organizacije rada na terenu posebno u segmentu optimizacije ruta. Đorđević je ovom prilikom podsetio da je protok informacija od ključne važnosti za sva naredna unapređenja, kao i da su svi direktori radnih jedinica u obavezi da redovno informišu svoje zaposlene o svim aktuelnostima u Preduzeću i obezbeđuju povratne informacije sa terena. Najavio je zajednički sastanak poslovodstva, direktora radnih jedinica i zaposlenih na dostavi.