Pošta Srbije - Još samo pet dana do kraja konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“

4.4.2023.

Još samo pet dana do kraja konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“

Pošta Srbije poziva preduzetnice, osnivačice i zakonske zastupnice malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije, da se do 8. aprila prijave na nacionalni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“ iz ruralnih i negradskih područja.

 

Sa ciljem osnaživanja i promocije ženskog preduzetništva širom naše zemlje, za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Komisije Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga. 

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs. Za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.