Pošta Srbije - Održan prošireni kolegijum Preduzeća

6.4.2023.

Održan prošireni kolegijum Preduzeća

Na proširenom kolegijumu Preduzeća, kojem su pored izvršnih direktora, direktora funkcija i direktora svih radnih jedinica prisustvovali i predstavnici zaposlenih u dostavi, v.d. direktor Zoran Đorđević govorio je o rezultatima rada u prvom tromesečju tekuće poslovne godine, aktuelnoj promeni sistematizacije i planovima za unapređenje na poslovima dostave.

 

„Pošta Srbije radi transparentno, zbog čega smo formirali Službu unutrašnje kontrole čiji je zadatak provera zakonitosti svih donetih odluka i kontrola njihovog sprovođenja. Unutrašnja kontrola radi nezavisno, po usvojenom pravilniku, štiteći državu i naš veliki sistem. Efekti mera koje donosimo u cilju optimizacije poslovanja već su vidljivi, a u narednim mesecima nas očekuje intezivan rad na reorganizaciji našeg velikog sistema,  a sve u cilju još boljih poslovnih rezultata“, rekao je Đorđević, naglasivši ponovo važnost redovnog informisanja svih zaposlenih o aktuelnostima u Preduzeću.

Direktor je istakao da je poslovodstvo veoma posvećeno unapređenju usluga, procesa rada i položaja zaposlenih. Dodao je da se intenzivno radi na projektima od značaja za Preduzeće, poput eNovčanika, mobilnog poštara, implementacije paketomata, i najavio  da će projekat eNotar  tokom ovog meseca dobiti sertifikat od nadležnog ministarstva.