Pošta Srbije - Najbolji radnici prvog kvartala dobili priznanja

15.5.2023.

Najbolji radnici prvog kvartala dobili priznanja

Priznanja „Najbolji radnik” za prvi kvartal 2023. godine kolegama je uručio Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije. Đorđević je kolegama čestitao na rezultatima i osvojenim priznanjima.

„Zahvaljujem vam na posvećenosti, dobar rad će uvek biti prepoznat i nagrađen. Nastavljamo u još jačem ritmu da zajedno radimo na razvoju i kvalitetnom odgovaranju na sve zahteve tržišta. Nova organizacija pomoći će da budemo konkurentniji, a zaposleni sigurniji, bolje vrednovani i da se u sistemu pozicioniraju shodno postignutim rezultatima. Savremeni poslovi i pametno investiranje ostaju prioritet, čime ćemo postići dodatne prihode, nova povećanja zarada i nastaviti sa poboljšanjem uslova rada. Zaposleni koji obavljaju rad na terenu i korisnike uslužuju na šalterima, biće dodatno stimulisani i nagrađeni”, poručio je direktor Đorđević.

Za najbolje poštare proglašeni su Nemanja Savić, RJ „Zemun” (11070 Beograd 27), Vladimir Pantić, RJ „Beogradski venac” (11251 Ostružnica), Radovan Matijević, RJ „Novi Sad” (21102 Novi Sad), i Saša Dimitrijević, RRJ „Kragujevac, Jagodina, Kruševac” (34110 Kragujevac). Budimir Trifunović, dostavljač iz RJ „Zemun” (11273 Beograd 87) nagrađen je u kategoriji najbolji dostavljač/vozač.

Najbolji šalterski radnici su Slađana Zečević, RJ „Zemun” (11070 Beograd 27), Jadranka Bulatović, RJ „Beogradski venac” (11253 Sremčica), Marina Živković, RJ „Niš” (18103 Niš), i Nataša Đurić, RRJ „Užice, Šabac, Valjevo” (31207 Sirogojno).

Dobitnice priznanja za najbolje upravnike pošta su Jasmina Mitić, RJ „Beogradski venac” (11253 Sremčica) i Helena Mužinić, RRJ „Pančevo, Sremska Mitrovica” (26210 Kovačica).

Najbolji kontrolor/blagajnik je Zoran Pavlović, glavni kontrolor u RJ „RPLC Beograd”, Služba za sortiranje paketskih i pošiljaka nestandardnih dimenzija. Kao najbolji zaposleni u preradi poštanskih pošiljaka priznanje je zaslužio Predrag Miludinović, iz RJ „Niš”, GPC 40200 Niš.